Träffas vi på Swedish Game Fair?

Fredag och lördag 25-26 maj, finns jag på plats på Swedish Game Fair i Roburs monter H:21. Är det någon som vill komma och träffa mig och prata hund och träning en stund är ni välkomna. Böcker och filmer kommer jag som vanligt att ha med mig för de som vill ta chansen att bättra på sina kunskaper.

Intensiv vecka för mig och en viloperiod för hundarna…      
Nu till helgen blir det en intensivkurs här hemma och innan jaktmässan på Tullgarn i nästa vecka ser jag fram mot ett par intressanta dagar på Öster Malmas jaktvårdsskola där jag, tillsammans med Sten Christoffersson ska ha ett par kursdagar med de blivande viltmästarna.  

Queen och de övriga hundarna får stanna hemma och träna passivitet tillsammans med Christine och övriga djur. Det har ju varit en ganska intensiv period med träning för Queen så jag gissar att en dryg veckas vila från all träning passar ganska så bra. Precis som vi behöver hundarna varva ned då och då – allt går så mycket lättare sedan.

Lämna en kommentar