Information jaktprovsträning!

Mejlen har strulat lite så jag lägger ut information även här. Träningen är fullbokad och alla som visat intresse har fått mejl om ni kommit med eller om ni står som reserv. Har ni inte fått mejl om detta så ring mig på mobilen, eller skicka ett meddelande på Facebook.

Långväga deltagare har möjlighet att komma på lördag och övernatta i vårt kurstorp. Kostnad 200 Kr/person. Ta med eget sänglinne.  Om någon vill ha en liten ”förträning”, kanske en koll på stoppet hos kaninerna eller någon fågelsituation så bjuder jag på detta. Kom i så fall hit 14,00 på lördag. En stunds trevlig samvaro och hundsnack på kvällen och så klart ett glas friskt källvatten räknar jag med…

Härifrån oss är det ca en timmes körning till samlingsplatsen som är MC Donalds i Falköping (Ulricehamnsvägen 3). Samling klockan 09,00

Hör av er om ni kommer på lördag och vill övernatta och eller träna… / Anders L

Lämna en kommentar