Anders Hallgren har svarat…

03022014-DSC_1202I juli 2011 skrev jag ett inlägg med rubriken ”Om Barbro Börjesson, Cesar Millan, Jeppe Stridh och Anders Hallgren” Trevligt nog fick jag i dag en kommentar från Anders Hallgren. Lite kul läsning tycker jag och ni kan läsa vad Anders H skrev om ni går in och kollar längst ned i kommentarfältet på inlägget som ni hittar här http://landins-hund-katt.se/2011/07/om-barbro-borjesson-cesar-millan-jepe-strid-och-anders-hallgren/

En vårdag på fälten
Vår och vår men med plusgrader, bra vind och strålande sol över näst intill snöfria fält gick det bara inte att stanna hemma och gå med röjsågen som det var tänkt. Filmade ett par av dagens situationer och tycker det tål att ses och fundera lite på. I första situationen har Queen hittat höns ute på stubben, hon nyper till direkt för vittringen på ganska långt håll, som hon brukar göra. För att få det bra på filmen försöker jag gå nära henne innan jag reser men inte då. Hönsen går upp innan jag hinner ända fram. Hade detta varit Hulda är jag övertygad om att hon försökt gå närmre hönsen och trycka fast dem, men gång efter gång har detta misslyckats för henne – att en liten pointer aldrig lär sig…

Den andra situationen visar höns som ligger tryggare i lite tätare vegetation, här kommer också Queen på dem ganska snabbt och nära och får sånt tryck på hönsen så de helt enkelt inte vågar ta till vingarna – tror jag – eller… Ni kan se fågelsituationerna här https://www.youtube.com/watch?v=dN83LYgIz6Q

 

Lämna en kommentar