Tack till alla velourdressörer…

04032014-DSC_1398Mitt snart tre år gamla inlägg om Anders Hallgren och velourdressyr väcktes ju till liv igen får en tid sedan. Många kommentarer blev det och uppenbart var det också flera som länkade till inlägget. Tack till er alla som länkade! Min försäljning av filmer och böcker gjorde ett rejält hopp uppåt… Extra kul var det också att några av de som valt den mjuka vägen hörde av sig och köpte min bok och någon av mina filmer. Hedrande tycker jag att man inte är så inlåst i sig själv utan att man vill försöka vidga vyerna. Självklart är det omöjligt att försöka uttala sig om någon man faktiskt inte har någon som helst koll på, eller erfarenhet av. Själv har givetvis läst några ”klickerböcker” och så klart en hel del av vad Anders Hallgren skrivit.

Om allt går enligt plan så kommer jag om en månad eller två att återkomma om det här med mjukisdressyr – och jag tror att det kommer att bli ett lite annorlunda inlägg…

Bilden här intill visar Landinarnas Rasmus, jaktbara fågelarbeten vid 10 månaders ålder…

Lämna en kommentar