Om anonyma kommentarer

Kanske har några missat vad jag skrev i en av kommentarerna till mitt inlägg om Shadow. En del kritik tar jag vara på och kritik från de som hörde av sig om att jag skulle sluta att lägga ut anonyma kommentarer tog jag till mig. Bland annat en uppfödare ville gärna veta om det kanske var någon som stod på dennes valplista som tänkte jobba enligt Shadow – ja, det skulle även jag gärna vilja veta.

Följande gäller och kommer att gälla i fortsättningen här på min sida och det för alla inlägg på sidan jag kommer att göra i fortsättningen: Samtliga kommentarer ska undertecknas med fullständigt namn och bostadsort. Mejladressen får jag automatiskt så den kommer att vara med. Kommentarerna ska tillföra något. Pratar vi träningsmetoder så tala om varför det ena är bra eller dåligt. Tyck gärna att mina metoder är helkass – men motivera då varför. Intressant för många är också vilka raser du har och jobbar med.

Och, nej – jag kommer inte att sluta kritisera det jag tycker är dåligt. Får jag många mejl och telefonfrågor om något brukar jag inte vägra att svara, inte heller att ta upp det här på sidan. Det finns länder som har censur men dit har vi inte kommit än i Sverige. När jag en gång kritiserade Anders Hallgren Fylldes mejlkorgen med kritik mot mig under några veckor så jag är van, så mejla mig gärna om det känns bättre så…

Anonyma kommentarer och kommentarer som inte tillför något ser jag bara som slöseri med min tid och de går direkt i papperskorgen!

/ Anders L

Lämna en kommentar