Kurser för våren och sommaren 2015 är fulltecknade

Kurserna för våren och sommaren är nu fulltecknade, möjlighet finns att sätta upp sig på en reservplats i händelse av återbud. Vill du komma hit för privatlektioner är vardagar säkrast att få tid på. Några möjligheter under lördagar/söndagar finns under februari/mars.

2 kommentarer till “Kurser för våren och sommaren 2015 är fulltecknade”

 1. Anniken Hagen skriver:

  Hei, vi har en valp etter Garmin (Violet Andersen) og Hera II til Geir Kjellmann. Det har vært en lettdresert valp, født april 2015. Vi har relativt god kontroll, men har nok ikke utfordret med de største provokasjonene. Kan vi få komme med på kurs våre 2016?

  Takk for alle treningstips og videoer du deler på FB!!

  Vennlig hilsen,
  Annike

 2. anders skriver:

  Hej Anniken
  Så klart du är välkommen hit men kolla lite på vad jag skrivit om kurserna på hemsidan och skicka ett mejl om vad du har tänkt dig för träning.
  /Anders L

Lämna en kommentar