Hemma igen…

02092015-P1000133Årets ripjakt är slut och som vanligt var det en härlig tid. Skönt för hundarna och lite av mental bodybuilding för husse efter en vår och sommar med väldigt mycket jobb. En liten film från jakten finns på Facebook för den som vill se hur vi hade det – och jodå, hundarna skötte sig och med ålderns rätt var nog Jana den hund som fann mest fågel…

Trevliga rapporter
Några rapporter har kommit från hussar och mattar till hundar som varit här på kurs och också från hundar jag tränat i år. Glada berättelser om unghundar som skött sig och fått sina första fåglar fällda och också härliga bilder från skog och fjäll – lika kul varje gång man lyckas med något… Tack till er som hört av er! För er som läste inlägget från 5 juli om den lilla korthårstiken som jag jobbade med kan jag berätta att det nu skjutit en hel del ripa för henne och också tjäder – och avancen finns inget att anmärka på och givetvis är hon lugnt i flog och skott…

Kurser och träning
Under hösten har jag inga kurser men i mån av tid kan privatlektioner bokas. Under några tillfällen kommer det också att finnas möjlighet att följa med mig ut på fälten för att träna sök och reviering. De som är intresserade av detta bör har en rimlig grundlydnad på hunden.

Lämna en kommentar