Semesterstängt…

Nu tänker jag snart lämna skogen för några dagar och åka på en liten semester.  Ni som beställer filmer och böcker efter torsdag 17 mars får vänta tills efter Påsk innan jag skickar dem.

Semester var ordet och självklart med hundaktiviteter på programmet. Tanken är att jag ska åka på vårträning,  till för mig, ett helt nytt ställe. Då och då åker jag gärna ut på kurs och träning, inte bara för det är kul att själv slippa hålla i träningen utan alltid lär jag mig något nytt. Bra fältträningar är inte lätt att få tag på, åtminstone om man med bra träning menar träning på bra marker, acceptabelt med fågel och framför allt instruktörer som verkligen kan sin sak och dessutom kan förmedla det till deltagarna… Visst, Stefan och Anna Nilsson i Skåne är ett säkert kort, dit ska jag så klart i år också, det är ju en tradition sedan många, många år  – man blir aldrig besviken. Men lite nytt är kul och om det jag ska ut på nu blir bra kommer en rapport. Och nej, allt jag varit på är inte bra, en del har varit rent av uruselt och då försöker jag avhålla mig från att skriva något alls – det är lugnast så…
Ha en fin påsk alla hundvänner!

Lämna en kommentar