Semesterstängt 20 augusti till 8 september

02092015-P1000149Som vanligt den här tiden på året tänker ta en välbehövlig jaktsemester till fjälls. Jag är tacksam och glad om ni håller igen med beställningar av bok och filmer, bokning av träning, hundfrågor per mejl och allt vad det kan vara tills jag är hemma igen. Å andra sidan har säkert även ni roligare saker för er när jakten börjar än att sitta och mejla till mig…  All träning är dessutom fullbokad fram till slutet av oktober.

Skitjakt på er, och ni som inte jagar – ha en fin höst!

2 kommentarer till “Semesterstängt 20 augusti till 8 september”

 1. Hemme skriver:

  Hallojs..

  Hoppas att det kommer någon mer film på Dina hundar och när de jagar på fjället.. Riktigt trevliga filmer jag sett på youtube, på hundarna och hur de jobbar..

  Skitjakt!

  // Hemme

 2. anders skriver:

  Tack, trevligt att du gillar mina små filmklipp.
  Mitt tips är att gå in på min Facebookprofil det är där det mesta jag filmar och skriver hamnar numera. Lite snabbare tycker jag och lite mer koll på vem som får se mina inlägg…

Lämna en kommentar