Jaktsemester igen…

nal_0225Det blir dessvärre allt färre inlägg här på sidan, det går så mycket lättare och snabbare på Facebook.  Inte minst den här tiden på året då tiden vid datorn är en bristvara. Det är ju faktiskt jaktsäsong och med två pointervalpar och en ung setter i huset blir den lediga tiden ute i skog och mark…

Böcker och filmer under veckan 10-17 oktober
Nu tar jag mig friheten att ge mig iväg på semester igen. Denna gång för att jaga en vecka i Skåne. Ni som beställer böcker och film och betalar genom Pay Pal kommer att få leverans som vanligt. Ni som väljer att betala med bankgiro får snällt vänta en vecka tills jag är hemma igen…

Settern Milli
Min unghund settern Milli, som syns på bilden, gjorde debut på fjället i år. Hon skötte sig med den äran och trots ett riktigt skitväder under många av dagarna fick jag fälla en hel del fågel för henne. Till att börja med var det ett fältsök med otillräckligt vidd jag fick se men ganska snart insåg hon vad som gällde och husse var hur nöjd som helst med sin lilla setter.

Väl hemma igen har jag startat henne på ett par jaktprov, båda proven i Skåne. Första provet blev hon bästa unghund med 1:a pris och Hp. Att starta fler gånger i Ukl såg jag ingen anledning till så jag chansade på Ökl vid nästa prov. Ett 1:a pris med Hp blev det även här.

En kommentar till “Jaktsemester igen…”

  1. Hemme skriver:

    Härligt att det gick bra med Mille, både på fjället och på jaktproven. Hoppas Ni får en riktigt trevlig semester..
    Skitjakt!!

    Mvh
    Hemme

Lämna en kommentar