Bok och Filmer

Beställning och betalningsinformation för mina filmer se längre ned på sidan

Säkrast och snabbast är det om du betalar via PayPal. Information om PayPal och hur att registrera ett konto se; www.paypal.com. Obs, för att nettbutikken ska fungera måste du registrera ett PayPal konto.
Om du inte kan eller vill använda Pay Pal så kan du, från Sverige, betala med Swish till nr: 1233942521. Mejla då till  anders@landins-hund-katt.se när du betalat och tala om vad du vill ha och till vem det ska skickas, alltså namn och adress.

För dig som inte har DVD spelare
Äntligen finns en efterfrågade möjligheten att köpa filmerna digitalt via Vimeo on Demand. Du kan streama filmerna till mobiltelefon, läsplattan, dator eller smart TV mm. Priset per film är 25 dollar. Klicka på någon av länkarna här nere och du hamnar direkt på filmens sida på Vimeo. Om du inte redan har ett Vimeo-konto så skapar du ett och genomför sedan köpet med med kort eller Paypal. Obs! För att kunna streama filmerna måste du vara uppkopplad till nätet…

Så tränar jag min valp

Så tränar jag min unghund

Jakt med mina hundar

Min pointer Hulda

 


omslag01w

Från valp till färdig fågelhund andra utgåvan

 

Boken i den tryckta utgåvan är slutsåld men boken finns nu att ladda ned som e-bok i PDF format. Att ladda ned boken är gratis, det bjuder jag alla hundvänner på och hoppas att alla ska få samma glädje av sina hundar som jag haft i så många år.
Jag vet att mina filmer är ett suveränt komplement till boken och min förhoppning är att ni som laddar ned boken, köper en film som ett litet tack för att jag bjuder på boken… Ladda ned Landins bok andra utgåvan

Att öppna filen på en dator brukar vara lätt, oftast bara att klicka på den
så hamnar den i en bra PDF-läsare där du kan använda bokmärken, söka, stryka under text etc…
För att öppna den på surfplattan ex vis en Ipad, gör så här för bästa resultat:
Tryck och håll nere på PDF-filen i mejlet, välj Spara i appen filer på Ipad, i filer väljer du sedan appen Bluefire Reader eller Böcker eller vad du nu har för PDF läsare installerade.

Du kommer långt med boken och mina filmer, men för dig som är helt ny med stående hund rekommendera jag ändå att du i tid, innan eventuella problem dyker upp, tar någon privatlektion, eller kanske en kurs för en tränare med lång erfarenhet av både brittiska och kontinentala fågelhundar och som också visat upp resultat med de olika raserna.

Lycka till med din hund

/ Anders L

 

 


framsidasl

Så tränar jag min valp, på DVD

Pris SEK 250

Alla hundägare som uppskattar en lydig och följsam hund har nytta av att se den här filmen! På den får du följa träningen av min vorsteh Jana och min setter Anni från den allra första träningen vid två månaders ålder och fram till deras första fågelsituationer.

Filmen visar hur lätt det är att träna en stående fågelhund och hur mjukt du kan gå fram, om du bara börjar i tid och gör rätt från början.

Filmen är helt enkelt ett måste för dig som har eller tänker skaffa valp. Säkert hittar även du som har hållit på några år en hel del som är tänkvärt och som kan förbättra dina resultat på jakt och jaktprov.

Gör din hund glad och få en trevligare tillvaro tillsammans med hunden – beställ filmen!

framsida-uh-cd-wbaksida-cd-uh-_w

 

Så tränar jag min unghund, på DVD

Pris SEK 250

Den här filmen är en direkt fortsättning på filmen Så tränar jag min valp och visar hur jag tränar Jana och mina övriga hundar under våren och sommaren. Målet är att hundarna ska klara sina eftersöksgrenar och ha en lydnad och kontakt som gör dem lättförda på jakt och jaktprov.

Filmen visar träning av apportering, dirigering, självständigt apportsök, vattenarbete och släpspår.

Den lydnad och kontakt jag får med mina hundar genom den här träningen är helt klart en av orsakerna till de framgångar mina hundar har på jakt och jaktprov.

Sju riksprovsvinster (fem Ekl, och två Ukl), fyra 1:a pris Fullbruksprov (två vinster) och mer än 30 första pris i elitklass är bevis för att min träning av hundarna fungerar.

Har du inte sett ”valpfilmen” är det den du ska börja med, även om du har en äldre hund!

 

Framsida-film-3-jpg

baksida-film-3

Jakt med mina hundar, på DVD

Pris SEK 250

Målet med träningen av våra hundar är jakten! I den här filmen får du följa mig när jag jagar med mina hundar. Du får se hur trevlig jakten kan vara när samspelet mellan hund och förare fungerar, men också svårigheterna när jaktlusten hos hundarna ökar och allt inte går som det ska.

Du får också se hur jag tränar min lilla pointervalp, Frierfjorden’s Britta, hur hon under våren och sommaren får sin grundträning innan det är dags för jakt. Självklart visar jag även hur hon sköter sig när det är dags att fälla de första fåglarna på fält och fjäll.

Rapportering är ett måste för mina hundar och också hur jag tränar detta visar jag i filmen.

 Min pointer Hulda

Min Pointer Hulda

Pris SEK 250

I denna film visar jag hur jag under ett år tränar en brittisk hund, en pointer, från valp till färdig fågelhund. Filmen startar med basmomenten, inkallning stanna och apport men tyngdpunkten ligger på träning av fågelsituationer. Du kommer att få lära dig allt du behöver för att din hund ska utvecklas till en bra fågelbehandlare med djärv avance och lugn i flog och skott.

Jag postar senast två-tre dagar efter att betalningen finns på kontot. Har du inte fått din beställning inom en vecka, var vänlig och hör av dig för då har det blivit något fel.