Kurs/träning

Jag har inte längre några öppna kurser med många deltagare, jag prioriterar i ställe privatlektioner men en eller ett par tre hundar.  Detta ger oftast bättre resultat då vi har mer tid för just din hund och vad den behöver.

Så bokar ni
Bokning gör ni  genom att skicka ett mejl med önskemål till anders@landins-hund-katt.se Berätta lite om din hund och vad du vill träna på och önskemål om tid. Kan du komma på vardagar ökar chanser att få plats.
Jag vill helst inte ha bokningar med alltför lång framförhållning. Glad om ni bokar tidigast ett par tre veckor före ni vill komma…

Under vår och sommar  är det träning på lydnad och apportering på olika nivåer. Det är den här tiden på året du ska träna den lydnad som behövs för jakt och prov! ”RIOS” – lugn i flog och skott ska sitta när det är dags för fåglarna till hösten…

Den tid på året som det är tillåtet att träna på fågelsituationer finns möjlighet att träna på kontrollerade situationer med rapphöns för de unga och oerfarna hundarna.  För hundar som har den lydnad som krävs finns möjlighet att följa med ut på fälten och träna sök och reviering.

Vad innebär privatlektioner
Privatlektion med en eller några få  hundar är det absolut effektivaste sättet att träna. Du och hunden blir individer, inte en del av en grupp. För dig som bor inom rimligt håll och kommer ensam brukar det gå till så att vi,  när jag sett hur din hund är och på vilken nivå du och hunden är, tränar mellan en och två timmar. För en ung otränad hund räcker det kanske med en timma.  Därefter blir det hemläxa och du har möjlighet att komma tillbaka för ytterligare träning om det behövs och du trivs med mig som instruktör.

För er som har längre att åka håller vi på lite längre, kanske en halvdag uppdelat på flera pass. Du har också möjlighet att träna på egen hand mellan lektionerna. Det finns möjlighet att komma kvällen före träningen och övernatta i vårt kurstorp.

Mindre grupper
Bokning kan göras halvdag, heldag eller eventuellt även två dagar. Jag lägger upp träningen efter de hundar och de önskemål ni har.

 

Priser
För privatlektion med en förare och en hund 1000
kr/tim. 

Priser för grupp och halvdagsträning  enligt överenskommelse

 

Läs detta innan du anmäler dig!