Äntligen!

Uppladdning inför hundträningssäsongen

Uppladdning inför hundträningssäsongen

Känner du inte igen dig? Var inte orolig. Du har kommit rätt – vår nya hemsida är äntligen klar! Nåja, klar och klar, en hemsida ska vara levande så riktigt klar lär den aldrig bli. Förhoppningsvis finner du den här sidan bättre strukturerad och mer lättnavigerad än den gamla och bäst av allt är att det kommer att bli enklare och snabbare för mig att uppdatera sidan.

Vår gamla sida kom till, om jag minns rätt, för snart femton år sedan. Det fanns inte många hundsidor på nätet vid den tiden och jag kommer ihåg hur stolt jag var då jag med minimal kunskap och efter mycket knåp, knep och bläddrande i handböcker fick ut sidan på nätet. Att den allt efter som åren gick blev ”lite” rörig är historia nu.

De flesta bilderna på vår nya hemsida är klickbara med möjlighet att se bilden i större format. Som på de flesta moderna sidor finns även en sökfunktion på sidan. Vill du kommentera något av innehållet på sidan finns en funktion för detta också.

Som så ofta när man kör igång med något nytt kommer det säkert att bli ett och annat fel som måste rättas till, detta får du ha överseende med och jag blir glad om du hör av dig och talar om vad du hittat för fel så jag har möjlighet att rätta till det.

Caroline & Jonas

Caroline & Jonas

Om du tycker sidan verkar bra – och det gör du väl – ja, då måste jag med en gång erkänna att det inte är min förtjänst. Så väl känner jag mig själv och mina begränsningar så jag var klok nog och sökte hjälp i tid. Vännerna Caroline Bondesson och Jonas Paulsson är de som lagt ned sin själ och massor med timmar på att få fram de funktioner som jag vill ha vår nya sida. Jättetack till er båda för allt jobb!

Etiketter:

4 kommentarer till “Äntligen!”

 1. Torun Brate skriver:

  Grattis till en riktigt snygg och lättnavigerad hemsida och dess utom en trevlig lösning med bilderna.
  Kan det bli mycket bättre än så där… // Torun

 2. Jaana A skriver:

  GRATTIS! En kanonfin hemsida! alltid lika kul att följa vad som händer hos Landins!
  Fina bilder dessutom! //jaana

 3. Wanja Andersen skriver:

  Hei Anders! En fantastisk ny flott hjemmeside! Stå på videre. Her e det snart duket for første vinter prøve i UK med Zafira lille. Ønsk oss lykke til.
  Hilsen Wanja og hundene.

 4. Britt skriver:

  Grattis Anders du har gjort det igen…
  Otroligt fin hemsida. Lättläst och med fantastiska foto.
  kulan

Lämna en kommentar