Duktiga på jakten och exteriören är Ok…

SJCh SUCh Landinarnas Jana och SUCh Landinarnas Kickan

SJCh SUCh Landinarnas Jana och SUCh Landinarnas Kickan

Om utställningsresultat finns sällan något att läsa på de här sidorna, det är som många vet inte riktigt min grej, även om jag så klart är medveten om vikten av en fullgod exteriör på våra hundar. Förutom att jag tycker utställningar är ganska trista tillställningar jämfört med jakt och jaktprov så jobbar jag ofta de helger som utställningarna äger rum.

Vänner är bra till mycket
Lyckligt lottad som jag är har jag en kompis som ställer upp i alla lägen, att han dessutom är duktig på att visa upp hundar på utställning gör inte saken sämre.  Stort tack till vännen Jens Högsander som på dagens utställning i Vänersborg såg till att flocken har utökats med ytterligare två utställningschampions. Jens har ställt Jana på fyra utställningar med tre cert och ett förstapris som resultat. Kickan har Jens ställt tre gånger med cert vid varje tillfälle.

En kommentar till “Duktiga på jakten och exteriören är Ok…”

  1. Peter skriver:

    Vill bara skicka ett stort grattis till dig och dina fina hundar.

Lämna en kommentar