Nu är jag glad igen

Om det var moroten eller piskan som gjorde susen vet jag inte men väldigt bra blev det! Tänk ändå att människor fungerar precis som hundar, morrar man lite och lägger på en morot så blir det resultat… Vad jag menar är så klart alla kommentarer som strömmat in under inläggen här nedanför. Det finns så väldigt mycket som är bra och en och annan riktig pärla, så att peka ut något särskilt vill jag inte ge mig in på men helt klart har även jag hittat saker att ta till mig. Har inte ni gjort det är det hög tid att läsa ett par gånger till och fundera lite mer kring vad som skrivs… Ok någon kommentar är kanske mer en fråga om goda råd och kanske inte platsar bland kommande morotslottning som ni kan läsa om längre ned.

Sammanställning för framtiden
Om någon vecka ska jag samla alla kommentarerna på en särskild sida och lägga den under avdelningen ”Lite av varje” på huvudmenyn. På så sätt blir allt sökbart och lättillgängligt. Helt klart är era kommentarer väl värda att bevara för framtiden och kommer att vara till glädje och nytta för många både gamla och nya hundägare.

Morotslottning
Just nu har det kommit in 40 kommentarer (fått en på mejl också) och oavsett om det blir fler eller inte så kommer jag den 31 januari att lotta ut en eller ett par av de ”morötter” jag utlovat. Vem eller vilka som kommer att få ta del av morötterna lägger jag ut på sidan någon dag senare.

Till dess – Tack alla som hjälpt till!!!

2 kommentarer till “Nu är jag glad igen”

 1. Josefine Busk skriver:

  Otroligt härlig sida jag hittade nu! Hittade hit genom en film du lagt upp på Youtube.com.

  Riktigt fina hundar och jakten ser för härlig ut och kikade på filmen där du tränar din pointer Britta, och hennes första jakt, ser ut att vara riktigt roligt.

  Min pappa funderar på att skaffa en stötande fågelhund och Breton har tankarna gått på men nu efter lite prat med en jaktkompis har dom kommit fram till att en Pointer passar oss bäst… och dom verkar ju inte alls dum dom inte så förhoppningsvis.. om allt går enligt planer kommer kanske en pointer hane komma till oss i vår/sommar.

  Denna jakt verkar vara otroligt rolig att uppleva och även att träna upp hunden. Jag själv älskar att träna lite ”svårare”, älskar att kämpa lite mer så det skulle ju vara riktigt roligt att hjälpa till med träningen men tråkigt nog kommer jag nog flytta i slutet av sommaren -10 eftersom jag börjar gymnasiet men nog ska jag försöka så mycket jag kan.

  P.S Lycka till med allt, träning, jakt, avel och hundar!.. denna sida kommer jag besöka OFTA! Hmm… är det Okej om jag lägger till din sida på min länksida?

 2. anki skriver:

  Hej Anders! Visst ska din vädjan om kommentarer ge resutat!! Jag tror att folk kanke inte tänker på att det går att skriva. Jag tycker att din sida är intressant läsning och jag är säker på att många lär sig mycket. Dessutom som jag sagt tidigare Grattis till en jättebra sida du är en noggrann person märks både på resultaten med hundarna och även på din hemsida. Toppen Anders!
  Mvh Anki

Lämna en kommentar