Nu är det vår

Nästan hela gruppen samlad...

Första kursen för säsongen är uppstartad och för mig har detta alltid betytt att våren är här. Trots snö och kyla blev det en härlig dag. Första kurstillfället är alltid lite nervöst – finns det några problemhundar med i gruppen? Eller några förare som borde hållit sig till akvariefisk eller frimärkssamling i stället för att skaffa hund? I dag var det lugnt! Trevliga helt normala hundar och trevliga förare som verkade ha den rätta viljan att komma framåt med sina hundar. Trots att det var unghundar hade många förare redan kommit långt med grundlydnaden. Peter Nilsson och jag har en kul och härligt kurs att se fram mot! Förutsatt så klart att alla har gjort sin läxa tills nästa kurstillfälle… Var det någon i gruppen som kände lite press på sig nu…

Lämna en kommentar