Lika kul varje gång…

Lite udda är man nog då man efter alla år med hundar fortfarande tycket det är lika kul och åka och titta på sin blivande valp hos uppfödaren. Inte lite udda heller hör jag någon säga, ok det bjuder jag på…

Hursomhelst, i dag styrde Christine och jag till Drammen och Robert K Gill på kennel Skjerpholtet för att få en titt på vår kommande flockmedlem. Kullen är efter Roberts tik Bun Fuddy och ”min Asco”. Svårt att inte skriva min Asco men det blev ju åtminstone mellan citattecken…

Både Christine och jag var väldigt nöjda med det vi såg, både tiken och valparna, och om tre veckor kommer den lilla att flytta in hos Landinarnas. Om allt går enligt plan så kommer det så klart fortlöpande rapporter här på sidan om uppväxt och träning av den lilla – namnfrågan är inte helt klar ännu…

En kommentar till “Lika kul varje gång…”

  1. Robert skriver:

    Hei, og takk for igår.
    Liker alle bildene, men spesielt bildet med valpen og rapphøne vingen. :)
    Kan vel allerede gi henne apportbeviset, i forhold til norsk apport krav ihvertfall!

Lämna en kommentar