Toppresultat på kursavslutning…

Tre i topp - Peter, Jaana och Torun

Ännu en kurs är avslutad där många förare jobbat bra med sina hundar. Samma ”examensprov” som vid förra kursavslutningen blev det i dag också. Kortaste tiden för att få in allt vilt på den förra kursen blev 3,35 vilket var en klart bra tid. Men hör och häpna – snabbaste ekipaget i dag plockade in viltet på 2,34! En mäkta imponerande prestation av Peter Boustedt med sin strävhårshane. Är det en slump att det blev ett strävhår i topp även denna gång… Ålder och tidigare erfarenhet hos Peters hund gör att han får räknas i en klass för sig, vi kan kalla det elitklass.

Nu till unghundarna. När Jaana Arvidsson som gick ut som första startande med sin unghund, en korthårstik, och kom in på tiden 2,55 var det inte utan att jag blev både förvånad och imponerad – kanonbra jobbat med en väldigt bra hund Jaana! Hade det inte varit för att vovven tog ett ärevarv för att visa upp varje vilt hon kom med för publiken hade vi haft en unghund som totalvinnare. På tredje bästa tiden hittar vi ettåriga münstern Kurre med Torun Brate som höll i tyglarna. Kanonfint jobb av Kurre och Torun!

Min tid redovisas inte…
Självklart har jag provat ”banan” med ett par av mina hundar innan det var dags för kursarna. Sämre är jag inte utan jag kan erkänna att jag inte nådde upp till vare sig Jaanas eller Peters tid. Om jag blev slagen av en münster också – ja, fundera på det ni…

Tack
Återigen har jag haft förmånen att få jobba med ett riktigt positivt gäng – stort TACK för att ni ville vara med på kursen! Tack också för presenten jag fick och extra tack till den kursdeltagare som stod för valet av ”märke” på presenten! Tack också till Peter Book som varit min medhjälpare under kursen. Vi ses på fälten i höst – glöm inte att höra av er om ni vill hänga med ut på träning!!!

När husse fegar får matte rycka in så apporten kommer hem - bra jobbat!

3 kommentarer till “Toppresultat på kursavslutning…”

  1. Jaana Arvidsson skriver:

    Tack Anders för en trevligt kurs! Jag och Iza superladdade inför höstens prövningar! Vi ses och hörs!

  2. Catharina Lindberg skriver:

    Tack för en kanonkurs Anders! Vi har fått verktygen för att fortsätta träningen och känner att det här kommer gå bra. Och Jaana är förebilden! Verkligen imponerande.

  3. Torun Brate skriver:

    Tack för en trevlig och mycket lärorik kurs !!

Lämna en kommentar