Semesterstängt

Semester och semester men att åka norrut brukar alltid innebära något kul.. På torsdag styr jag åt norr  och blir borta åtminstone en vecka. Syftet med resan är att ha lite kursverksamhet och förhoppningsvis också lite jakt… Ser fram mot resan och hoppas träffa en massa olydiga hundar med jaktlust och trivsamma förare som har den rätta viljan att göra jaktchampions av sina hundar… Lovar att återkomma med en rapport när jag kommer hem.

Som vanligt när jag är ute på tur är jag glad om ni väntar med mejl, film och bokbeställningar tills jag är hemma igen…

På gång
Första valpträffen med Q–kullen närmar sig med stormsteg, en träff som jag verkligen ser fram mot. Av de rapporter jag fått från våra valpköpare är alla väldigt nöjda med sina valpar. Trevliga, orädda och lugna valpar och om vi ska ta omdömet på norska också så lät det så här i ett mejl ”han er uredd og nysgjerrig” – vad nysgjerrig är vet jag inte riktigt men gissar på att det är något bra…

På gång är också en jakt i Skåne, om nu bönderna kan vänta med betorna lite till. Det är Sten Christoffersson som bjudit in till en fasanjakt och så mycket bättre än hos Sten kan inte en fasanjakt bli – Vilda fasaner i betor! Bara att hoppas att jag slipper skämmas för hundarna…

 

 

5 kommentarer till “Semesterstängt”

 1. Ylwa Jonasson skriver:

  nysgjerrig = nyfiken./Ylwa

 2. Håkon Hertzberg skriver:

  Nysgjerrig = nyfiken

 3. admin skriver:

  Så bra nu vet vi det och att vara nyfiken är säkert bra för en liten valp…

 4. Välkommen norröver! Vi ser fram emot helgen, det ska bli kul att ses igen!

 5. Kia skriver:

  Norrut åker du runt och har kurser? Brukar du ha kurser här i Västerbotten också? Skulle vara intessant att gå kurs för dig nästa år. Men det är ju så lång resa ner till dig. Du kanske ska hålla kurs här uppe i stället en helg? ha en god tur.

Lämna en kommentar