En vinterdag på fina marker…

Underbart med vänner som inte bara snackar om att höra av sig utan också gör så! I dag blev det en härlig vinterdag på Birger Knutssons marker tillammans med veteranerna Seth Hammarström och Peter Boustedt. Helt klart nyttigt för både Queen och Astrid att släppas tillsammans med äldre rutinerade hundar som inte brydde sig om att det sprang valpar runt tassarna på dem ibland…

Att vi, eller rättare sagt Seths korthår, hittade rapphöns på fälten gjorde inte dagen sämre. Trevligt att en och annan flock höns har klarat vintern så här lång!

Jag var ganska nöjd med både Queen och Astrid i dag, även om det fortfarande blir lite stopp då och då för att äta och lukta på allt gott som harar och rådjur lämnar efter sig i markerna så ökar farten och intresset för att springa på fälten hos båda två…

 

En kommentar till “En vinterdag på fina marker…”

  1. Sofia skriver:

    Vilka härliga bilder…livskvalité!

Lämna en kommentar