SVK:s uppfödarpremie i guld till Landinarnas kennel

guldDen 26 januari 1996 föddes vår första strävhårskull, A-kullen. Att vi nu, efter i sammanhanget relativt få år, kan lägga till SVK:s uppfödarpremie i guld till kennelns meriter är så klart trevligt, detta och att vi tre gånger har tilldeltas SKK:s bruksuppfödarpris är givetvis till stor del våra valpköpares förtjänst. Tack till er alla för att ni visar upp era hundar på prov och utställningar.

9 kommentarer till “SVK:s uppfödarpremie i guld till Landinarnas kennel”

 1. Kristian K skriver:

  Hei Anders, gratulerer så mye. Utrolig imponerende. Håper jeg en dag vil få muligheten til å ha en valp fra dine kull. Hilsener fra Singapore/Norge

 2. Tommy Nilsen skriver:

  Hej Hej Anders
  Grattis med uppfødarprisen i guld. Det en æra att vara stolt over:-)
  /Tommy

 3. admin skriver:

  Tack Kristian och Tommy!
  Tommy, jag vet inte om du har någon kull på gång nu men förra veckan hänvisade jag en man till dig som funderade på pointervalp…

 4. Tommy Nilsen skriver:

  Hei Anders
  Jeg planerar et kull, men jeg kan kanskje tilby noe annet, har mange kontakter :-), han er hjertelig velkommen til en pointer samtal.

  P.s. Du får gå inn på vår heimesida å se de små video snutter som er filmet nå på onsdag. En liten pointer valp og på Frierfjordens Rossi sin fuglebehandling, trent på riktig måte med duer, Vi hørs:-)
  /Tommy

 5. admin skriver:

  Duvor, trastar och sånt ser mina valpar så snart jag släpper ut dom i trädgården. Tränar gör jag på hönsfågel, det är det vi jagar…
  Hur går det på proven Tommy?

 6. Tommy Nilsen skriver:

  He he ,Video snuttene som vises er på fasen/rapphøns og fuglearbeidene på hundene er alltid på hønsefugl, video snuttene er fra saffle om onsdag. Men en del av innlæringen er på duer. jaktprov har det blitt lite av, Pga at vi har bygd ny garasje/kennel hjemme, men til vinteren blir det prov og hundene er i orden i fugl :-)

 7. Paul W skriver:

  Stort grattis!

 8. eva jonsson skriver:

  Stort Grattis, En uppfödargärning att vara stolt över, Men Glöm inte frugan( Kristin) För baki varje stor Man Finns en mycket duktig fru. hälsa Christin.

 9. admin skriver:

  Tack Eva! Helt klart har Christine största delen i vår uppfödning – det är hon som dragit det tyngsta lasset…

Lämna en kommentar