Vårens kurser

Det är långt till våren ännu men då det börjar komma in förfrågningar om nästa års kurser vill jag påminna om att det även i år blir som traditionen bjuder att kursprogrammet för 2014 kommer att läggas ut omkring 12 slaget på nyårsafton. De kurser som är öppna för alla blir ungefär som tidigare år. Inga anmälningar till de öppna kurserna tar jag emot före kursprogrammet är ute!

En del helger är redan bokade av klubbar och uppfödare men det finns en ev. två helger kvar att boka – om fler klubbar är intresserade av att boka en helg så måste bokningar vara inne senast Julhelgen.

Så glad jag är…
Helt fantastisk kul att så många redan har beställt min film och ännu roligare är så klart att många har hört av sig med positiva kommentarer efter att ha sett filmen. Tack till er som hört av sig! Över trehundar filmer har jag redan skickat iväg och varje dag kommer nya beställningar.

Ny kamera provad…
För er som vill se lite mer av mina hundar och inte redan har sett klippet jag lade ut på Facebook så kommer här en länk som visar några klipp från gårdagens fasanjakt . Jag filmade med en nyinskaffad actionkamera och trots dåligt ljus, en gråmulen decemberdag, tycker jag det blev helt ok med en så pass liten kamera. Visst blev det väl mycket ”vidvinkeleffekt” men får jag bara lärt mig ställa in kameran lite bättre ska det nog bli riktigt hyfsat så småningom. För er som är intresserade så är kameran en GoPro Hero 3, fäst på huvudet med en ”headstrap”

Lämna en kommentar