Inga böcker och filmer mellan 31 mars och 10 april

Nu är det snart dags för vårträning i Skåne där jag träffar och tränar tillsammans med tre olika grupper. Med andra ord kommer jag inte att kunna skicka ut böcker eller filmer under rubricerad tid och det lär även bli dåligt med svar på era mejl.

Vårträning i Skåne är inte bara en suverän träning det är också en härlig känsla att möta våren, som jämfört med våra trakter har hunnit åtminstone ett par veckor längre.  När jag kommer hem igen lovar jag att lägga ut en del bilder från träningen.

Snökaos
Apropå våren och vårträning så hade vi snökaos i västra Sverige för ett par veckor sedan. Enligt tidningarna kom det faktiskt flera centimeter snö på bara en timme – det ni norrlänningar är grejor det, flera centimeter snö! Självklart var det massor av bilar som körde av vägen och lika självklart så berodde detta, enligt tidningarna,  på vädret.  Kan man av detta dra slutsatsen att om det blir några eftergångar på harar eller för den delen på fågel under vårträningen så kan vi inte skylla på våra hundar, eller på dålig träning – det är helt och hållet hararnas eller fåglarnas fel?

Lämna en kommentar