Mittådalen

Grattis till Kenth och Anette Gustavsson Härnösand – två förstapris i Mittådalen! Inte dåligt för att vara korthår… Daniel med sin hund som också gjorde bra ifrån sig i kaninhägnet på träffen här hos oss i våras skriver i sitt mejl så här: Fjäderfinnarens blues var med som reserv under kursen. Han blev jaktchampion på lördagen i mittådalen 2 år och 2 månader gammal, 3 provsstarter 3 1:a pris i höst. 2 8:or i i fältbetyg i EKL med 6 dagars mellanrum. Ljuvligt….

Ganjos Cabron blev bästa unghund både lördag och söndag med 8 fält och 10 apport bägge dagarna. Grattis Daniel!

Ytterligar en hund som var här på samma träff grejade ett förstapris i Ukl – Grattis Sara!

Grattis till Oddrun igen – Tredje pris på fjällprov i Norge – snyggt jobbat Oddrun! Så glad jag blir när det går bra för mina kursdeltagare – men bestämmer man sig och jobbar så går det bra…

Lämna en kommentar