Så kul det är och Grattis till er alla!

Provsäsongen har kommit igång på allvar och jag är väldigt väldigt glad för alla mina kursdeltagare som hör av sig och som gjort bra ifrån sig på prov i alla delar av landet – och för den delen i Norge och Danmark också!!! Dessvärre måste jag erkänna att jag inte tänkte mig riktigt för när jag lade ut den här sidan och trodde att tiden skulle räcka att hålla den uppdaterat – ni är på tok för många som lyckas på proven för att jag ska ha den minsta lilla chans att få med er här. Med andra ord så måste jag sätta streck och kommer inte att hålla den här sidan uppdaterad. På lite sikt kommer jag att ta bort den. Men visst – gör ni något extra bra så finns det alltid plats på förstasidan under nyheter med både bilder och text – jobba på…..

/ Anders L


Lämna en kommentar