Jana dräktig och Kickan löper…

Vi är nu säkra på att Jana är dräktig och Kickan har äntligen börjat löpa. Alla blivande valpköpare som anmält sitt intresse av valp efter Jana eller Kickan har jag mejlat om detta, skulle jag ha missat någon så var snälla och hör av er…

Bantning med hjälp av 4 M – metoden
Varje tidning med självaktning har ju en bantningsmetod, inte minst så här på våren. Givetvis måste en hemsida med lite klass också ha med något om detta. Själv kör jag med 4 M som jag även använt till hundarna i alla år, den fungerar garanterat och har nu, trots Christines goda mat, hjälp mig att plocka bort de 9 kg som jag samlat på mig under mörka vinterkvällar. 4 M står för Mindre Mat Mer Motion – inte svårt alls om man är lite enveten och konsekvent och det måste man ju vara om man ska lyckas med sin hund också…

En kommentar till “Jana dräktig och Kickan löper…”

  1. anki lindberg skriver:

    Har en bekant som kör med GI metoden. Han säger att det inte funkar alls. Kan det bero på att han tror att GI betyder Gigantiskt Intag? Då tror jag hellre på 4M. Mvh Anki.

Lämna en kommentar