Vattenpassion

Förarna så något tveksamma ut när jag föreslog att vi skulle låta unghundarna känna lite på vattnet. Tveksamheten byttes snabbt ut mot breda leenden när de, liksom jag, kunde konstatera att även hundar som inte provat på vatten tidigare kastade sig i som våryra bävrar – här kommer det inte att bli några problem med att få hundarna i vatten på proven inte. Det var korthår från Maria och Tomas, Kungshällans kennel som visade vad det gick för i vattnet.  Efter att ha sett hundarna under ett par dagar är det, som efter många andra träningshelger, bara att konstatera att det är förarna det hänger på om priserna på jaktproven ramlar in eller inte…

Tack för maten!
Oftast jobbar Christine från morgon till kväll för att våra gäster ska få äta gott under träningsdagarna men trevligt nog blev detta en annorlunda helg. På kvällen var det Christine och jag som blev bjudna upp till kurstorpet på en kanonfin middag med trevligt sällskap! Tack för maten och för en trevlig helg!

/ Anders och Christine

En kommentar till “Vattenpassion”

  1. Tack för en toppenbra kurs! Du är fantastiskt duktig på att anpassa övningarna efter vad respektive hund och förare behöver. Det var också mycket lärorikt att vara publik, och kul att se hur ekipagen utvecklades från ena dagen till den andra! Vi kan kostatera att mamma Strimmas vattenpassion gått i arv till hennes valpar 😉
    För vår egen lilla oslipade diamant har vi en ”åtgärdsplan” att börja beta av så allt ska bli perfekt inför höstens premiär på både jakt och prov. Samt några hundra bilder och en massa film att sortera…

    På återseende!

    /Maria & Tomas, Kungshällans kennel

Lämna en kommentar