Ni ska veta att jag är glad

Måste bara skriva några rader och tacka er alla som hört av sig med gratulationer och uppmuntrande ord genom kommentarer här på sidan, på facebook, genom mejl, SMS och telefonsamtal och på era hemsidor. Till och med blommor och presenter har jag fått! Ni ska veta att jag är väldigt glad över att så många bryr sig om att höra av sig – Ett jättetack till er alla!!!

Lite kul och lite att fundera över är vad Birger Knutsson skriver på sin hemsida om det här med träning på ”tamfågel”, läs och begrunda http://utgardets.dinstudio.se/ Ett extra tack också till vår nya styrelse i SVK Västsvenska för vänliga ord på hemsidan.

2 kommentarer till “Ni ska veta att jag är glad”

  1. Lisbeth fareby skriver:

    Hej Anders! Stort grattis till famgångarna på Riksprovet! Vill också meddela att Kurrabergens Raggis som du mötte tillsamans med mig i Jukkasjärvi har varit med husse i Junkkari på prov. Och kan du tänka dig Raggis fick ett 1:a pris med 85 poäng och blev delad 4:a inför finalsläppen. I finalen fick han gå i dimma och hade inga fåglar i sina släpp. Men vi är mycket nöjda och stort TACK för alla träningstips.
    Hälsningar från Lisbeth och Krister

  2. anders skriver:

    Raggis är ingen hund man glömmer inte! Jättegrattis till en välförtjänt framgång!!!

Lämna en kommentar