Bokning av kurser för uppfödare och grupper våren 2011

Uppfödare eller grupper som vill boka en träningshelg eller en träningsdag under våren 2011 bör göra detta senast den 15 december. En bokning innebär inte någon garanterad plats, erbjudande om plats och förslag på datum ger jag besked om i slutet av december.

Innan ni bokar vill jag att ni tänker på att det är motiverade människor som vill lyckas på jakt och jaktprov med sina hundar, och är beredda att jobba för detta, som jag vill ha på mina kurser! Det vill säga det brukar inte vara någon god idé att försöka övertala tveksamma valpköpare eller kompisar att hänga med. Det finns betydligt bättre och billigare kurser att välja på om det enbart är social samvaro man är ute efter…

Förskottsbetalning
Det har varit lite väl många sena avhopp från uppfödargrupper i år vilket inte är så kul vare sig för mig eller för dem som blivit utan plats på någon kurs. För att försöka råda bot på detta kommer de som bokar för en grupp att senast den 15 februari att få betala halva kurskostnaden i förskott för gruppen.

Bokning för övriga kurser
Kursprogrammet för 2011 kommer traditionsenligt att läggas ut på hemsidan strax efter 12 slaget på nyårsafton.

Lämna en kommentar