Astrid var namnet

Äntligen är hon här, vår nya lilla flockmedlem Astrid. En tuff liten tjej som snabbt anpassat sig i familjen. Några bilder får det bli till att börja med, när tiden räcker lovar jag att försöka skriva lite då och då om hur jag jobbar med hennes uppfostran och träning.

3 kommentarer till “Astrid var namnet”

  1. Cattis skriver:

    Grattis o lycka till med nya damen! Kom på att det sist nämnda behövs nog egentligen inte, är övertygad om att hon kommer bli en stjärna precis som övriga flockmedlemmar. Ska bli spännande o följa hennes väg till den nya stjärnan i flocken. Astrid får väl en egen blogg så man kan följa vad ni gör;)?

  2. Annika Wängvik skriver:

    Grattis Anders till en fin liten valp! Ska bli kul att få följa!

  3. Martin Hallberg skriver:

    Grattis Anders! Det var en fin liten tjej. Inte utan att man blir sugen på en liten pointer oxå, men bara lite 😉

Lämna en kommentar