Förare som hade bestämt sig…

Trött och slut men väldigt nöjd efter helgens kurs. En lite annorlunda helg blev det, där vi inte lade ned mer än högst fem minuter på grundlydnad, den fanns med från början. Alla deltagarna hade bestämt sig för att få ut så mycket som möjligt av helgen – och att lyckas med sina hundar. Tolv hundar var det och tolv hundar hade redan i slutet av första dagen ett helt ok stopp för uppskuttande kaniner. Nytt rekord för i år tror jag visst det blev. Apportering och dirigering på elitnivå var det vi ägnade mest tid och en massa trevligt hundsnack förståss…

Heldagsregn andra kursdagen brukar verka lite dämpande på träningsvilligheten, men inte på de här förarna inte – fullt jobb och kanonbra stämning hela tiden!

Dåligt med tid för fotografering blev det, det var helt enkelt roligare att jobba med gruppen. Denna gång vägrar jag att nämna någon speciell förare eller speciell hund men tittar ni på bilden här intill ser ni hela gänget med duktiga och väldigt trivsamma hundfolk med bra hundar – TACK alla för att ni ville komma!!! TACK återigen till Peter Nilsson som än en gång har ställt upp och hjälpt till med sitt kunnande och sitt alltid lika goda humör.

 

 

 

3 kommentarer till “Förare som hade bestämt sig…”

  1. Jens & Mia skriver:

    Inte utan att även vi var ganska trötta när vi passerade sveriges nordligaste länsgräns sent igår kväll. Helgen var både intensiv och mycket lärorik. Att vädret svek oss en smula på söndagen fanns ingen tid att reflektera över. Tusen tack för en mycket trevlig och givande kurshelg, det kommer garanterat bli fler.

  2. Anna-Maria skriver:

    Även jag måste ta tillfället i akt och tacka för en riktigt givande träningshelg med mycket god mat och supertrevligt sällskap. Jag märkte skillnad på både mig själv och min lilla röding  redan igår kväll efter ett litet apporteringspass. Glädjen fanns där i större utsträckning än förr. Tack än en gång!

  3. Carl skriver:

    Tack Anders och Peter för en mycket bra kurs. Jag har fått ytterligare inspiration och flera goda tips för fortsatt träning. Tack även till övriga kursdeltagare för trevligt umgänge och hundsnack. Hoppas vi ses på fler träningar och prov framöver. Och hälsa Christine och tacka för den goda maten.

Lämna en kommentar