Juno, en lättjobbad setter…

Juno med sin förare som har all anledning att vara nöjd med sin hund

Setterträning i dag igen och frågan är om Juno, en tik på 13 månader, inte var den lättaste setter jag haft att jobba med. Supertrevlig, koncentrerad och pigg. Lite grundträning där Juno förstod direkt vad som gällde, ökade krav på stoppet som också gick hem snabbt. En påminnelse behövdes i kaninhägnet och sedan satt allt som det skulle. Fart på söket och stopp – vissa dagar är extra kul, ganska många sådana har det faktiskt blivit i år…

2 kommentarer till “Juno, en lättjobbad setter…”

 1. Hej både Juno och Tøff hadde vart på Npk/RomerikeFks kurs , dom tog fort in lärdom. Det var många av dem som hadde mycket bra syke.Det är kul att du är nøjd med Robur, jag brukar det sedan fem år tillbaka.
  Ha en riktigt fin sommar Anders.
  mvh
  Christer

 2. admin skriver:

  Hej Christer
  Ni hade gjort ett fint jobb med grundträningen – allt blir så mycket lättare om grundstenarna ligger rätt…

Lämna en kommentar