Behöver du fasaner?

I går var jag hos Roger Nilsson i Småland och hämtade den första omgången med rapphöns. De flesta rapphönsen han har verkade redan vara bokade men det finns en del fasaner kvar att tinga. Bra fåglar och inte minst viktigt till ett helt ok pris… Men andra ord behöver du fasaner i höst så slå en signal till Roger tfn: 0708-54 57 10. Bor du här i trakterna så vet jag att Roger kommer att köra till vårt område med en fågelleverans runt den tionde augusti och kan säkert ta med fasaner då…

 

 

En kommentar till “Behöver du fasaner?”

  1. Erik skriver:

    Skulle bara vilja flika in en extra rekomendation. Har bara köpt av Roger ett år men det är tamejfan de bästa fåglarna jag haft. Feta och glada och funkade snabbt utanför buren. Han har även mkt bra tips om man ställer lite frågor.

    Året efter hittades 2 hönor, utav de 30 jag köpte, ligga på ägg i det fria, tyvärr klarade de sig inte undan bonden….

Lämna en kommentar