På kurs hos Amir Zand, Långtora

Kickan, Britta, Astrid och jag var på kurs i helgen. En heldag hos Amir fick det bli. Framförallt var jag intresserad av att se Amirs marker och anläggningar som jag hört så mycket gott om. Amir är en vänlig och sympatisk man och ett trevligt mottagande fick vi. Både marker och anläggningar för fåglar och hundar var imponerande! Många anläggningar för utsättning av fågel har jag sett men inget av vad jag sett kan jämföras med detta. Inte undra på att Amir är känd för att ha fina marker med mycket gott om fågel.

Tveklöst kommer jag att återvända till Amir för någon fältträning och kanske en och annan jakt – det kan jag rekommendera för fler. Avståndet till Enköping från mina trakter är ju faktiskt lite kortare än till Skåne…

Just nu blir det ingen recension av kursen vi gick, det får jag återkomma till. Men den stora nyttan av kursen var för Astrids del var all passivitetsträning hon fick under väntetiderna . På kursen var det enkla basmomenten som tränades och den nivån har Astrid passerat…

Tack Amir för ett generöst mottagande och för att vi fick vara med. Jag hoppas få se dig här vid tillfälle!!!

 

 

Lämna en kommentar