Dagens tips – vår och höstmode för stående fågelhundar…

Knappt är säsongen över innan planeringen för kommande säsong börjar. Signaltäcken är ett måste under de flesta jakter och inför vårträningen måste jag ekipera min flock med nya täcken. De gamla har hängt med i väldigt många år och fungerat perfekt så att att byta modell var inte att tänka på. De gamla har ju dessutom gett tur på jaktproven och lite skrockfull måste man väl få vara…

För er som ska ekipera era hundar inför vårträning och kommande jakter i höst måste jag bara rekommendera de täcken jag använder. Luftiga täcken i ett hållbart material – finns både som halvväst (den jag använder) och som ryggväst eller hel väst. Gör ett besök, titta på vad som finns och beställ hos Lisbeths Syverksstad.

2 kommentarer till “Dagens tips – vår och höstmode för stående fågelhundar…”

 1. Peter Nilsson skriver:

  Hej!
  Kan bara hålla med om kvaliteten. Den är den bästa vi testat. Halvvästen fyller alla behov och är värd varje krona.
  //Peter
  http://www.jaana.se

 2. Martin Hallberg skriver:

  Hej Anders. Har tittat på dessa täcken till mina hundar, verkar vara av bra kvalitet samt det viktigaste att de sitter bra på hunden. Har även tittat på ”Markeringsväst MACH” men dessa bilder är så säljande att det nog får bli en beställning till Lisbeth :)
  Ha en bra dag och hälsa familjen.

Lämna en kommentar