Gott Nytt år 2013

Gott nytt år alla vänner! Gissar att ni, precis som jag, redan börjar längta efter våren, eller åtminstone efter ljusare tider. Julen har varit fin, Christine har som alltid överträffat sig själv med att pynta och duka upp härligt Julbord. Tomten hittade hit, men den allra bästa julklappen var att få har våra härliga barn hemma under helgen. Jättetack till alla er som skickat Julkort och Julhälsningar i en eller annan form. Det har varit omöjligt att svara alla som hört av sig men ni ska veta att jag uppskattar omtanken.

Kursprogram 2013
För all fågelhundsvänner som känner att era hundar inte är riktigt uppe på elitklass nivå finns det några kurser att välja på även i årets kursprogram. Hittar ni ingen kurs som passar finns alltid möjlighet att boka privatlektioner. Från mitten av mars fram till juli har jag privatlektioner enbart på vardagar. Samtliga helger är bokade för kurser, egna kurser eller kurser för uppfödare och klubbar och tro det eller inte men någon helg vill jag vara ledig också.

Träffa mig på MyDog
Lördag den 5 januari finns jag i Bozita Roburs monter på MyDog i Göteborg. Vill någon titta förbi och prata hund eller kanske få lite mer information om vårens kurser är ni välkomna. Några böcker och filmer har jag som vanligt med mig om någon vill köpa en försenad julklapp.

Träning eller jakt på fasan
För att slippa svara alla som frågar om att komma hit och träna på fasan i vinter måste jag säga att jag helt enkelt inte har några fasaner i markerna. Mina fasaner har konsaterat att gräset är grönare på grannmarkerna.  Jag skulle också vilja ha både lite mer jakt och inte minst träning på just fasan med Queen. Vi har lite att putsa på och för det jag vill träna är fasanerna betydligt bättre än rapphöns.

Mitt tips för er som vill träna på fasan i vinter är att kontakta Amir på Långtora. Amir brukar ha gott om fågel även så här års, och det är alltid ett nöje att besöka Amir.  Vill du fälla fågel för hunden kan du så klart få göra det. Jo – Queen och jag kommer också att åka upp till Amir i januari, kanske ses vi där…

En kommentar till “Gott Nytt år 2013”

  1. per ekenbäck skriver:

    Gott Nytt År
    Var hos Amir idag och hade en mkt fin träning. Inte mycket snö kvar men med massor av fasaner.
    Bästa hälsningar. Per

Lämna en kommentar