För er som väntar på valp…

03062013-DSC_9819Flera av er som väntar på valp har ju långt att åka för att se på valparna så ni får trösta er med ett par bilder. Ögonen har öppnats och valparna börjar likna hundvalpar mer än marsvin. Någon vecka till så blir det flytt till större utrymme och när vädret tillåter får de så klart komma ut också. Lite roligare bilder blir det  när de börjar härja runt utomhus…

03062013-DSC_9811

2 kommentarer till “För er som väntar på valp…”

  1. Tabitha skriver:

    Bilder är underbart – går naturligtvis inte att jämföra med att se dem ”live” men såå mycket bättre än att inte se dem alls. Det är ju nu den roliga valptiden börjar, när utvecklingen tar fart o varje litet marsvin blir en egen individ med egen karaktär :) Som uppfödare tycker jag man alltid förvånas över hur snabbt de där 8 veckorna går till de är färdiga att lämna boet – konstigt att tiden får ett annat perspektiv från ”andra sidan” 😉

  2. eva lindh skriver:

    Äntligen lite fler bilder på ’gossingarna’! Längtar efter att få se dem i verkliga livet också!!:-)

Lämna en kommentar