God Jul!

julkort2013En riktigt God Jul önskar vi alla besökare på vår hemsida!

Kommande valpträff och till er som funderar på valp till våren…
Våra valpköpare som väntar på besked om nästa valpträff får tåla sig lite till, jag kommer inom någon vecka att mejla er med förslag om detta.

Fler och fler hör av sig och frågar om vi ska ha någon kull till våren. Svaret är nej.  Under 2014 kommer vi inte att ha någon kull och hur det blir senare kan vi inte säga än. Men ett väldigt bra tips till er som letar valp och tänker använda den i första hand som fågelhund, det är att se till att ni köper valp där båda föräldrarna är väl meriterade på jaktprov som stående fågelhund i Sverige, Danmark eller Norge! Kolla också upp hur den uppfödare ni funderar på ställer upp med hjälp efter köpet, är det er första stående fågelhund så räkna med att ni kommer att behöva stöd. Att kontakta några som tidigare har köpt valp från uppfödaren är ett bra tips.

Nya videoklipp
Med nyinskaffad actionkamera, har jag provat att filma lite under fasanjakt på hemmamarkerna. Det återstår en del att lära sig om den ny kameran men ta gärna en titt på klippen…

Lämna en kommentar